[PUAS HATI SBBTU REPEAT BYK KALI]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

14 1

Jangan diganggu perempuan dh amek wudhuk ni, nanti~😂 ⁣
.⁣
.⁣
🎥 aeril_zafrel⁣
Tag kawan korang⁣
.⁣
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video menarik⁣
.⁣
#mak #parenthood #childhood #tiktok #tiktokers #wawazainal #savage #aerilzafrel #videocomedy #videobayi #videobayilucu #babycomel #goodvibes #memes #member #funnymemes #terkena #twitter #gegarvaganza #terapiinstagram #powerbankshahalam #sekadarjenaka
...

2069 13

[LAST STOCK POWERBANK FLASHLIGHT 10K MAH]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

9 1

[ALHAMDULILLAH POWERBANK DAH SAMPAI]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

22 1

#diarientrepreneur #entrepreneurlife #entrepreneurship #entrepreneurs #businessowners #entrepreneurwoman #hustlehard #millionairemindset #businessminded #entrepreneurmind #motivationalquotes #businesslife #businesspassion #entrepreneurmindset #startuplife #networking #ikoniaga #bisnesonline #bazaarpaknil #ajimaura #produkmuslim #mampumilik #terapiinstagram ...

91 0

[POWERBANK DAH SAMPAI ALHAMDULILLAH]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

25 1

[POWERBANK 20K MAH PLG MURAH]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

18 1

Hahha. Korang pernah buat camni?⁣
.⁣
.⁣
.⁣
repost @sekadarjenaka⁣
.⁣
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video menarik⁣⁣
.⁣⁣
#lelakivsperempuan #lawakhambar #lawaktwitter #lawaktahapdewa #nakfakta #videolawakmalaysia #atukpesanchannel #ayatsentap #ayatjiwang #ayatpasrah #terapiinstagram #instashopmalaysia #visitmyig #cikguseo #azizanosman #sayajualonline #powerbankshahalam⁣
...

3720 27

[POWERBANK SILVER SAMPAI]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

27 1

[SORRY LAMBAT UPDATE]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

40 1

Perlu ada mentor dalam berbisnes tapi tak perlu taksub dan menyindir jenis mentor yg berlainan. Semua ada kelebihan masing-masing. ⁣
.⁣
.⁣
.⁣
repost @diarientrepreneur⁣
Pilih matlamat korang yang mana satu. Fokus, cari mentor yang sesuai. Tak perlu bergaduh mana satu yang lagi betul. Jalan terus. InsyaAllah semua boleh berjaya. 😉😉⁣⁣
.⁣⁣
.⁣⁣
#diarientrepreneur #entrepreneurlife #entrepreneurship #entrepreneurs #businessowners #entrepreneurwoman #hustlehard #millionairemindset #businessminded #entrepreneurmind #bosslife #businesslife #businesspassion #entrepreneurmindset #startuplife #networking #ikoniaga #bisnesonline #bazaarpaknil #ajimaura #produkmuslim #mampumilik #terapiinstagram
...

2011 0

[NAK ORDER LAGI POWERBANK]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

13 1

[POWERBANK 10K MAH QC3.0]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

26 1

Setuju ke tak? 😏😏⁣
.⁣
.⁣
.⁣
repost @sekadarjenaka⁣
.⁣
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video menarik⁣
.⁣
#lelakivsperempuan #lawakhambar #lawaktwitter #lawaktahapdewa #nakfakta #videolawakmalaysia #atukpesanchannel #ayatsentap #ayatjiwang #ayatpasrah #terapiinstagram #instashopmalaysia #visitmyig #cikguseo #azizanosman #sayajualonline #powerbankshahalam
...

35734 999

[POWERBANK DAH SAMPAI TQ!!]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

15 0

[TERIMA KASIH REPEAT ORDER DGN KAMI]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

15 0

Dah penat ke tu? Petang-petang macam ni sesuai nak apply bagi refresh jap. 😁😁⁣
..⁣
..⁣
repost @diarientrepreneur⁣⁣
#diarientrepreneur #entrepreneurlife #entrepreneurship #entrepreneurs #businessowners #entrepreneurwoman #hustlehard #millionairemindset #businessminded #entrepreneurmind #bosslife #businesslife #businesspassion #entrepreneurmindset #startuplife #networking #ikoniaga #bisnesonline #bazaarpaknil #ajimaura #produkmuslim #mampumilik #terapiinstagram
...

2620 11

[POWERBANK DAH SAMPAI TQ YE!!]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

12 0

[POWERBANK DAH SAMPAI TQ!!]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

20 0

Jangan tengok tgh malam. 😏😂⁣
.⁣
.⁣
.⁣
repost @iglelakivsperempuan⁣
.⁣
p/s : halalkan admin ambil video korang⁣
.⁣
🎥 TWITTER / HellmyAnwar⁣
.⁣
.⁣
untuk kongsi video sila tag ⁣
@iglelakivsperempuan ⁣
@lelakivsperempuanvideo ⁣
@igtvlelakivsperempuan⁣
.⁣
#iglelakivsperempuan #lelakivsperempuanvideo #igtvlelakivsperempuan #lawakhambar #lawakhangit #atukpesan #lawaktahapdewa #himpunanbahanlawak #powerbankshahalam #terapiinstagram
...

6712 126

[POWERBANK 20K PALING MURAH]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

17 1

[POWERBANK DAH SAMPAI TERBAIKKK!!]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

27 1

Allahu @ustazamin 😅😅⁣
.⁣
.⁣
repost @ustazamin⁣
Dirikan solat walau di mana anda berada.⁣
.⁣
Kalau imam tergelincir, maka orang di belakang imam kena menggantikan.⁣
.⁣
Di dalam kitab lama, tergelincir dirujuk pada imam terbatal.⁣
.⁣
Tak jangka memang wujud sungguh imam tergelincir.⁣
#videodakwahmy #jomrepost #jomhijrah #dakwahsentap #naksentap #jomshare #muhasabahdiri #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #bazaarpaknil #cikguseo #aurainsta #powerbankshahalam
...

145 3

[PUAS HATI DAH CEK POWERBANK ORIGINAL]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

23 0

[POWERBANK 10K PALING COMEL]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

14 0

Shopee sediakan ruang untuk peniaga letak barang. Grab sediakan peluang untuk cari duit lebih sebagai pemandu. Dan seterusnya.⁣
.⁣
.⁣
Fikirkan cara untuk memudahkan orang ramai dapatkan barang keperluan masing-masing. Cari idea dan TERUS MULA. InsyaAllah dipermudahkan. 😉😉⁣
.⁣
.⁣
#diarientrepreneur #entrepreneurlife #entrepreneurship #entrepreneurs #businessowners #entrepreneurwoman #hustlehard #millionairemindset #businessminded #entrepreneurmind #motivationalquotes #businesslife #businesspassion #entrepreneurmindset #startuplife #networking #ikoniaga #bisnesonline #bazaarpaknil #ajimaura #produkmuslim #mampumilik #terapiinstagram
...

585 0

[POWERBANK PINENG 20K MAH PALING MURAH]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

18 1

[ALHAMDULILLAH DAH SAMPAI]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

11 1

Aduhhh. Siannya ko kucing. Harap2 dah selamat. 😞😱⁣
.⁣
.⁣
repost @sekadarjenaka⁣
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video menarik.⁣
#sekadarjenaka #lawakhambar #gengjiwakacau #ayattwitter #lawakkeder #catlover #catoftheday #instacat #bestmeow #pencintakucing #duniakucing #kucingcomel #terapiinstagram #bazarpaknil #bazarpaknilonline #powerbankshahalam
...

108 0

[BARU JE SAMPAI TADI]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

17 1