[PACKAGING KEMAS DAN CEPAT SAMPAI]


Alhamdulillah dah sampai. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗


#powerbankshahalam #psafeedback
...

32 1

Jangan takut bermula dari bawah dan tak perlu cari shortcut nak cepat kaya. Mula langkah pertama, usaha sungguh-sungguh, istiqomah sehingga berjaya. Jom. 😎😎⁣⁣
..⁣⁣
..⁣⁣
Follow @diarientrepreneur untuk lebih banyak perkongsian bisnes. ⁣⁣
..⁣⁣
..⁣
#diarientrepreneur #entrepreneurlife #entrepreneurship #entrepreneurs #businessowners #entrepreneurwoman #hustlehard #millionairemindset #businessminded #entrepreneurmind #bosslife #businesslife #businesspassion #entrepreneurmindset #startuplife #networking #ikoniaga #bisnesonline #bazaarpaknil #ajimaura #produkmuslim #mampumilik #terapiinstagram
...

91 0

[POWERBANK 20K MAH QC3.0 QUICK CHARGE]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

9 2

[POWERBANK PINENG 10K MAH SKRIN DIGITAL]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

19 1

Jom selawat jap. 😍😍⁣
..⁣
..⁣ Tag 3 kawan korang⁣
🎥 therealzakry_⁣
.⁣
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video menarik⁣
.⁣
#acapella #indomusik #indomusikgram #kiniviral #malaysia #trending #cover #dancemonkey #lawak #gegarvaganza #sekadarjenaka #moveonboleh #malaysiancover #music #singer #songcover #comel #cute #live #performance #singers #zikir #nasyid #terapiinstagram #powerbankshahalam
...

16521 78

[POWERBANK 20K MAH ADA SKRIN]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

6 3

[BELIAN KOMBO HARGA BERPATUTAN]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

19 1

Ada yg macam ni ke pagi ni baik ngaku cepat. 😅😂⁣
..⁣
..⁣
Tag 3 kawan korang yang camni⁣
🎥 anwar⁣
..⁣
..⁣
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video menarik⁣
..⁣
#lawakhambar #lawaktahapdewa #lawakhangit #atukpesan #iglelakivsperempuan #nakfakta #nakbebel #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #nakkongsi #mudahterhibur #terapiinstagram #ajimaura #cikguseo #bazaarpaknil #mondaymotivation #mondayquotes #motivationalmonday
...

2924 30

[TERIMA KASIH BANYAK2]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

11 1

[PUAS HATI SGT POS CEPAT]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

20 1

Cara dia, tidur awal. Sebab apa kena mula awal pagi? 😉😉⁣⁣
.⁣⁣
.⁣⁣
#diarientrepreneur #entrepreneurlife #entrepreneurship #entrepreneurs #businessowners #entrepreneurwoman #hustlehard #millionairemindset #businessminded #entrepreneurmind #bosslife #businesslife #businesspassion #entrepreneurmindset #startuplife #networking #ikoniaga #bisnesonline #bazaarpaknil #ajimaura #produkmuslim #mampumilik #terapiinstagram
...

7214 26

[POWERBANK 20K MAH PALING MURAH]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

17 3

[POWERBANK 20K MAH GOLD]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

21 1

Ada yang tak dapat pegi keje ke pagi ni? hahha. Pengorbanan seorang ayah 😂⁣
..⁣
..⁣
..⁣
Follow @the_peekaboo untuk pelbagai video baby comel 😍😍⁣
..⁣
..⁣
#parentingmemes #ayahdananak #therock⁣
#anakayah #childrenofinstagram #parenthood #lawakhangit #lawakkerder #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakantarabangsa #videolawak #funnyvideos #terapiinstagram #anakartis #thepeekaboo⁣
#powerbankshahalam #mondaymotivation #mondaymood #motivationalquotes #monday
...

5636 30

[POWERBANK 20K MAH SKRIN DIGITAL]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

16 1

[POWERBANK PINENG 20K MAH PALING RINGAN]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

23 1

Kadang-kadang banyak benda positif yang kita boleh dapat dari "mat salleh". Olah sikit supaya sesuai dengan kita. Yang paling penting jangan tido balik lepas SUBUH!! 😉😉⁣⁣
.⁣⁣
.⁣⁣
#diarientrepreneur #entrepreneurlife #entrepreneurship #entrepreneurs #businessowners #entrepreneurwoman #hustlehard #millionairemindset #businessminded #entrepreneurmind #motivationalquotes #businesslife #businesspassion #entrepreneurmindset #startuplife #networking #ikoniaga #bisnesonline #bazaarpaknil #ajimaura #produkmuslim #mampumilik #terapiinstagram
...

2925 9

[POWERBANK 20K MAH SKRIN DIGITAL]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

33 1

[POWERBANK 10K MAH PD+QC]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

44 2

Tak larat nak terkejut. Tunggu result je nanti. 😅😅⁣
..⁣
..⁣
..⁣
repost @sekadarjenaka⁣
..⁣
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video menarik⁣
..⁣
#malaysiatrending #viralmalaysia #instamalaysia #nakpesan #lawakhambar #malaysiaviral #lawaktahapdewa #tolongdengar #nakbebel #trendingmalaysia #jentikhati #maluapabossku #terapiinstagram #instashopmalaysia #visitmyig #cikguseo #azizanosman #sayajualonline #powerbankshahalam
...

607 2

[DAH SAMPAI, CEPAT BETUL]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

41 1

[POWERBANK 20K MAH QC3.0]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

24 2

Google, Apple, Huawei dan semua benda yang kita guna sekarang ni bukan di reka dalam masa setahun dua. Semua jenis perniagaan mengambil masa untuk dikenali dan hit market. Selamat berusaha di hujung minggu!! 😎😎⁣⁣
..⁣⁣
..⁣⁣
repost @diarientrepreneur⁣
..⁣
#diarientrepreneur #terapiinstagram #ajimaura #cikguseo #dropshipwanted #bazaarpaknil #aurainsta #bazarpaknil #eusahawan #bajuraya2019 #sifufbads #kualiti #30pesanansuara #customsampulraya #bazaaronline #azizanosman #bisnesonlinemalaysia #surirumah #bisnesonline #nakubahhidup2020
...

4657 9

[TERBAIK BOSS!!]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

103 1

[PUAS HATI SBBTU REPEAT BYK KALI]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

27 1

Jangan diganggu perempuan dh amek wudhuk ni, nanti~😂 ⁣
.⁣
.⁣
🎥 aeril_zafrel⁣
Tag kawan korang⁣
.⁣
Follow @sekadarjenaka untuk pelbagai video menarik⁣
.⁣
#mak #parenthood #childhood #tiktok #tiktokers #wawazainal #savage #aerilzafrel #videocomedy #videobayi #videobayilucu #babycomel #goodvibes #memes #member #funnymemes #terkena #twitter #gegarvaganza #terapiinstagram #powerbankshahalam #sekadarjenaka
...

8215 82

[LAST STOCK POWERBANK FLASHLIGHT 10K MAH]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

10 1

[ALHAMDULILLAH POWERBANK DAH SAMPAI]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

26 1

#diarientrepreneur #entrepreneurlife #entrepreneurship #entrepreneurs #businessowners #entrepreneurwoman #hustlehard #millionairemindset #businessminded #entrepreneurmind #motivationalquotes #businesslife #businesspassion #entrepreneurmindset #startuplife #networking #ikoniaga #bisnesonline #bazaarpaknil #ajimaura #produkmuslim #mampumilik #terapiinstagram ...

95 0

[POWERBANK DAH SAMPAI ALHAMDULILLAH]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Alhamdulillah. Terima kasih semua yg support, like, follow dan beli dgn kami. Semoga dipermudahkan segala urusan dan mendapat kejayaan dunia akhirat InsyaAllah. Hanya yang Original. 🤗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
•⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#powerbankshahalam #psafeedback
...

32 1